OVER ONS

Enkele bedrijven en merken waarvoor we sinds 2008 hebben gewerkt:

Flexible Power Alliance Network
Alliander
PVG
Zibro
DELTA
Liander

CoolComMotion werd opgericht in 2008 in Apeldoorn.

Ons uitgangspunt is dat een website moet verkopen. Jou, je bedrijf, je diensten of producten. Je website moet bezoekers verleiden om klant bij je te worden, om je producten of diensten te kopen.

Een mooi webdesign alleen is dan niet voldoende. De website moet helpen om je doelstellingen te halen. Door professioneel webdesign en marketing  te combineren, bouwen we websites die de potentie hebben om goed te scoren. Niet alleen in zoekmachines, maar ook bij jouw potentiële klanten.

Sinds 2008 hebben we voor diverse grote en kleine klanten gewerkt. We hebben geholpen meer tevreden klanten te krijgen en vele projecten gerealiseerd, zoals websites, animatievideos, promotievideos en  marketingcampagnes. Dat doen we met kennis en kunde, met kwaliteit én met veel enthousiasme.

In 2023 hebben we het roer omgegooid. Door ons jarenlange ervaring zagen we veel MKB en ZZP worstelen met het binnenhalen van nieuwe klanten. Hoe genereer je leads, hoe zorg je dat prospects klant worden en hoe regel je dat je bestaande klanten vaker en meer bij je kopen?

We hebben gezocht naar een goede oplossing hiervoor én die ook gevonden! Met onze WhizKit bieden we een alles-in-één oplossing voor de kleine ondernemers die meer klanten en meer omzet willen. Onze salesgerichte  websites zijn gebleven. Die hebben we gecombineerd met landingspagina's, e-mailmarketing, salesfunnels en geautomatiseerde workflows. Zo helpen we je als ondernemer om leads te genereren en die leads om te zetten naar klanten te maken via een gestructureerde aanpak. En dat alles volledig geautomatiseerd en vanuit één systeem! Alles handig op één plek dus. Vraag de gratis demo aan:

We werken graag met leuke bedrijven en ondernemers met ambitie en met passie. Organisaties die het beste willen voor hun klanten. Die kwaliteit nastreven en service hoog in het vaandel hebben staan. Dat past bij ons.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We laten je graag zien hoe het werkt.

NAADLOZE INTEGRATIE MET 2000+ TOOLS

Integreer met tools waar je al mee werkt met de hulp van onze aangepaste integratie en Zapier!

Scroll naar boven